‘Bridgerton’ dropt nieuwe foto’s van seizoen 3 — en Kate en Anthony zijn terug

Attentie, beste lezer! Die van Netflix Bridgerton heeft nieuwe foto’s vrijgegeven voorafgaand aan de release van seizoen 3.

Na het overweldigende succes met de spin-offserie van de show, Koningin Charlotte, Netflix’s geliefde Regency-romance keert terug. Dit seizoen, met de nadruk op de personages Daphne en Colin, wordt opgesplitst in twee delen en verschijnt in mei en juni 2024.

Netflix

Voorafgaand aan de langverwachte terugkeer heeft Netflix vijf nieuwe foto’s vrijgegeven met de cast van seizoen 3, waaronder de langverwachte terugkeer van het uitgelichte stel uit seizoen 2, Kate en Anthony.

Netflix

Bridgerton ontleent zijn naam en inspiratie aan de romantische boekenreeks van Julia Quinn, waarvan er acht romans zijn. Elke aflevering vertelt het verhaal van een broer of zus van Bridgerton: Anthony (Jonathan Bailey), Benedict (Luke Thompson), Colin (Luke Newton), Daphne (Phoebe Dynevor), Eloise (Claudia Jessie), Francesca (Ruby Stokes/Hannah Dodd), Gregory (Will Tilston) en Hyacinth (Florence Hunt).

Netflix

Seizoen 1 bevatte het liefdesverhaal tussen Daphne en haar man Simon, de hertog van Hastings (Regé-Jean Pagina), zoals verteld in Quinns eerste roman, De hertog en ik. Seizoen 2 volgde op Quinn’s tweede roman, De burggraaf die van mij hield, kroniek van de vijanden-tegen-geliefden-saga van Anthony en Kate Sharma (Simone Ashley).

Hier is alles wat we (tot nu toe) weten Bridgerton seizoen 3.

Wanneer komt seizoen 3 uit?

Er werd aangekondigd dat de eerste vier afleveringen in première gaan op 16 mei 2024, terwijl de laatste drie afleveringen van het seizoen op 13 juni 2024 beginnen te streamen.

Netflix

Netflix heeft ook een teaser uitgebracht in afwachting van seizoen 3.

Welk boek zal centraal staan ​​in seizoen 3?

De eerste twee seizoenen van Netflix volgden de volgorde van de boeken. Seizoen 3 zal echter losjes gebaseerd zijn op Quinns vierde boek, Romantiek meneer Bridgertonwaarin het liefdesverhaal tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington centraal staat (Nicola Coughlan).

Coughlan maakte het nieuws bekend zichzelf bij de Bridgerton FYSEE-panel in mei 2022, en maker Shonda Rhimes bevestigde dit later via Instagram.

Netflix

Volgens de officiële synopsis van Netflix ziet seizoen 3 dat Penelope (Coughlan) haar langdurige verliefdheid op Colin (Newton) opgeeft na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een ​​echtgenoot te nemen, bij voorkeur iemand die haar voldoende onafhankelijkheid zal geven om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar bij gebrek aan vertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt spectaculair.

Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look en een serieus gevoel voor branie. Maar hij is ontmoedigd als hij beseft dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd zoals hij was, hem de nek omdraait. Colin wil graag haar vriendschap terugwinnen en biedt aan om Penelope te begeleiden in de manieren van vertrouwen om haar te helpen dit seizoen een echtgenoot te vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed beginnen te werken, moet Colin zich afvragen of zijn gevoelens voor Penelope werkelijk alleen maar vriendschappelijk zijn.

Liam Daniel/Netflix

Complicerende zaken voor Penelope is haar breuk met Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), die op een zeer onwaarschijnlijke plek een nieuwe vriendin heeft gevonden, terwijl Penelope’s groeiende aanwezigheid in de ton het des te moeilijker maakt om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Rhimes liet in maart 2022 doorschemeren dat de show zou de boekvolgorde niet volgen, maar herhaalde haar voornemen om ieders verhaal te vertellen. ‘Er zijn acht Bridgerton-broers en zussen, dus we zijn van plan de romantische verhalen van elk van de broers en zussen te volgen’, zei ze. “We gaan niet per se op volgorde, maar we gaan alle broers en zussen en hun verhalen zien.”

Dusver, Bridgerton is verlengd tot en met seizoen 4. Misschien zal Benedict Bridgerton (Luke Thompson), wiens liefdesverhaal centraal stond in Quinns derde boek, dan centraal staan.

Was Koningin Charlotte: een Bridgerton-verhaal onderdeel van de originele boekenreeks van Julia Quinn?

Koningin Charlotte vertelt de half waar verhaal over de romance van de jonge koningin Charlotte (India Amarteifio) en koning George (Corey Mylchreest), die zich enkele decennia eerder afspeelde Bridgerton begint. Het zesdelige verhaal, aangekondigd als een beperkte serie, vertelt het verhaal in twee tijdlijnen: één tijdens het bewind van de jonge Charlotte en de andere als brug tussen seizoen 2 en 3 van de serie. Bridgerton.

Koningin Charlotte maakte geen deel uit van Quinns originele boekenreeks, hoewel de auteur met Rhimes samenwerkte om haar verhaal te ontwikkelen. Het duo werkte samen om mee te schrijven Koningin Charlotte: Vóór de Bridgertons kwam het liefdesverhaal dat de toon veranderde…, die werd uitgebracht op 9 mei 2023, die samenviel met het tijdstip van de lancering van de show.

Zullen Koningin Charlotte beïnvloeden Bridgerton seizoen 3?

“Er zijn een aantal verhaalpunten en verhaalgeheimen die zeker in het volgende seizoen zullen worden uitgespeeld Bridgerton,” Rhimes vertelde ET in mei 2023.

De flashforward in Koningin Charlotte volgde de oudere hoofdrolspeler terwijl ze haar dertien volwassen kinderen smeekte om geschikte partners te vinden en erfgenamen te baren. Tegen het einde van het seizoen ontving ze het nieuws dat zij en de vierde oudste zoon van koning George, prins Edward, en zijn vrouw, prinses Victoria, een kind verwachtten: een meisje. Volgens de geschiedenisboeken zal dit kind later de troon bestijgen als de legendarische Britse koningin Victoria.

“Ik weet niet of we haar kinderen gaan zien of iets dergelijks”, zei Rhimes toen hem werd gevraagd of deze verhaallijnen zouden worden verwerkt in het grotere weefsel van de film. Bridgerton. “Voor mij en Golda, die Queen Charlotte speelt Bridgerton, [it] is een soort van front-of-the-house-persona, wie ze is in het bijzijn van de mensen. En Koningin Charlotte is echt de achterkant van het huis. Je ziet de kinderen, je ziet haar moeder zijn en dat vond ik interessant om mee te spelen.”

Rosheuvel gefilmd Koningin Charlotte En Bridgerton tegelijkertijd. “Het was heel informatief”, vertelde ze ET in een apart interview. “Het was echt raar. Het was discombobulerend.” De actrice voegde eraan toe: “Veel van die dingen [established in Queen Charlotte]ik ga verder [in Bridgerton]. Je kunt het als een extra laag gebruiken.”

Is seizoen 3 klaar met filmen?

Netflix maakte in maart 2023 bekend dat de productie was beëindigd Bridgerton seizoen 3.

Wanneer de cast begon te filmen in juli 2022 bracht de show een promotievideo uit waarin de cast drie vingers vasthoudt om het begin van hun nieuwe hoofdstuk te herdenken.

Coughlan en Newton beëindigden de schattige clip, waarbij Newton de deur van de koets opende om zijn tegenspeler te onthullen.

Bridgerton Het filmen van seizoen 3 is officieel begonnen”, zei ze. “Kom je binnen?”

‘Laten we gaan,’ antwoordde Newton, voordat hij bij haar in het rijtuig stapte.

Voor wie zal terugkeren Bridgerton?

Netflix

Beyond Coughlan en Newton die in seizoen 3 in de schijnwerpers staan, Bridgerton sterren Simone Ashley (Kate) en Jonathan Bailey (Anthony) keren ook terug. Phoebe Dynevor, die in seizoen 2 af en toe verscheen als Daphne, en Regé-Jean Page, die niet terugkeerde na zijn doorbraak in het eerste seizoen, zullen hun personages niet opnieuw vertolken.

Netflix kondigde ook aan dat de op een na jongste dochter van de Bridgertons, Francesca, werd herschikt voor seizoen 3. De rol werd gespeeld door Ruby Stokes, maar het personage had slechts twee korte optredens in seizoen 1 en was te zien in slechts een paar afleveringen van seizoen. 2. Anatomie van een schandaal ster Hannah Dodd nam de rol over voor seizoen 3. De herschikking was grotendeels te danken aan de hoofdrol van Stokes in Netflix’s Lockwood & Co, die uiteindelijk na één seizoen werd geannuleerd.

Julie Andrews zal ook Lady Whistledown blijven inspreken, ondanks het feit dat aan het einde van seizoen 1 wordt onthuld dat Penelope de echte auteur is.

“Oh, het komt terug. Oh zeker, ja”, Andrews bevestigd aan ET in april van haar terugkeer naar verteltaken.

Welke verhaallijnen verschijnen er in het nieuwe seizoen?

Netflix

Seizoen 2 eindigde met huwelijksklokken voor Anthony en Kate, maar er is genoeg drama voor de ton in het komende seizoen.

Nadat ze haar Lady Whistledown-identiteit een groot deel van seizoen 2 geheim heeft gehouden, ontdekt Eloise dat haar beste vriendin, Penelope, de hele tijd degene achter de veer is geweest, waardoor de vrienden aan het einde van de finale vervreemd zijn. Nu hun vriendschap verbroken is, Jessie biedt haar een take aan over hoe de openbaring de voortgang van Eloise zal beïnvloeden.

‘Ik denk dat ze een goede vriendin zal zijn. Dat denk ik ook [she] zal altijd zijn. Ik denk dat ze een trouwe vriendin zal zijn [who] Ik heb het aan niemand verteld’, veronderstelde Jessie in maart 2022. ‘Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik bedoel, ze komen misschien overeen met littekens, maar ik denk niet dat zij dat zal doen. Ik denk dat ze woedend zal zijn, maar wees dan heel respectvol en zeg niets. Ik denk niet dat ze Penelope wil ruïneren.’

“Ik hoop dat ze hun vriendschap zo snel mogelijk kunnen herstellen, want ik zal merken dat ik en Nicola nooit meer samen zullen kunnen zijn. En dus denk ik dat ik haar leuk zou vinden.” om dat te blijven onderzoeken. Wat we in seizoen 2 zien, onderzoekt echt verschillende manieren van denken en verschillende groepen mensen, verschillende delen van de samenleving, ‘voegde de actrice eraan toe. “Ik zou dat graag voor haar zien uitbreiden, om meer politiek te worden. Ze is jong, ze is erg intelligent en ze is erg snel, dus ik denk dat ze de perfecte persoon is om dat mee te doen. Ik zou heel graag doorgaan met het verkennen van intellectuele geschriften, dat soort dingen.”

Liam Daniel/Netflix

Coughlan had ondertussen een ander verlangen naar Penelope, terwijl ze haar rol als de alwetende roddelexpert omarmt en tegelijkertijd met Colin de liefde navigeert: ‘Ik wil dat ze liefde vindt en ik wil niet dat ze stopt met het schrijven van Whistledown. Ik wil dat ze alles heeft… Ik wil dat ze alles heeft.”

Wat de tortelduifjes Anthony en Kate uit seizoen 2 betreft, terwijl ze in het nieuwe seizoen een beetje op de achterbank zullen zitten, uitte Ashley haar verlangens voor het stel in een interview in juni 2022. “Ik ben opgewonden om te zien dat Kate burggravin en hoofd van het huishouden wordt”, zegt de actrice verteld IMDb. ‘Ik denk dat ze nog veel van Anthony kan leren. Het worden twee kleine partners. Ik zou heel graag zien dat ze een kind krijgen, om het simpel te zeggen. Misschien zal dat gebeuren, misschien ook niet.’

Voeg daarbij de slepende draden geïntroduceerd Koningin Charlotte inclusief het seksuele ontwaken van Bridgerton-matriarch Violet, haar gespannen vriendschap met Lady Danbury en de toekomst van koningin Charlotte en koning George – er is genoeg om enthousiast over te zijn.

Wat is er onthuld over de afleveringen zelf?

In september 2022, als onderdeel van het virtuele Tudum-evenement van Netflix, zal de eerste afleveringstitel van seizoen 3 Was onthuld. De première-aflevering, geschreven door nieuwe showrunner Jess Brownell, die de leiding overneemt van Chris Van Dusen, en geregisseerd door Tricia Brock, is getiteld ‘Out of the Shadows’.

Bridgerton fans werden ook getrakteerd op de openingsscène van de aflevering, waarbij Coughlan – in de rol van Lady Whistledown – vertelde vanuit het script.

‘Liefste vriendelijke lezer, we zijn al veel te lang uit elkaar geweest,’ las Coughlan. “Eindelijk is de Londense smartset teruggekeerd, en dat geldt ook voor deze auteur. Nu het seizoen begint, is de vraag die bij iedereen leeft: natuurlijk, welke nieuw geslagen debutante zal het helderst schitteren? De oogst dit jaar lijkt te zijn behoorlijk oogverblindend inderdaad. Helaas kan niet elke jongedame het licht aantrekken.’


De eerste twee seizoenen van Bridgerton streamen nu op Netflix, samen met Koningin Charlotte: een Bridgerton-verhaal.

GERELATEERDE INHOUD:

#Bridgerton #dropt #nieuwe #fotos #van #seizoen #Kate #Anthony #zijn #terug

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

2,351FansLike
8,555FollowersFollow
12,000FollowersFollow
5,423FollowersFollow
6,364SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles